Att arbeta som konsult hos Sveakompetens ger dig möjligheten till att bredda och fördjupa dina kunskaper men det är även ett jobb för dig som motiveras av variation.
Vi erbjuder allt från korta till längre uppdrag där du som konsult har möjligheten att identifiera dig med oss men även med dina uppdragsgivare. En fördel med att arbeta som konsult är att du aldrig behöver känna att du sitter fast eftersom det alltid finns en möjlighet att byta bransch eller inriktning.

Konsultyrket passar inte alla och det gäller att du trivs i nya miljöer och att möta nya människor. Det är av stor vikt att du vill utmanas och utvecklas. Du kanske känner att du står stilla i din nuvarande arbetssituation men har massa nya idéer och kunskap som du vill använda men får inte möjligheten.
Vill du använda dina idéer och din kunskap? Då har du kommit rätt!

Sveakompetens vill att du som konsult skall hamna rätt så tillsammans med uppdragsgivaren sammanställs en kravprofil för att vi skall kunna matcha rätt kandidat med uppdragen. I kravprofilen framgår det om och vilken utbildning som krävs samt andra kriterier. För att du som konsult skall utvecklas och nå framgång så är det viktigt att du hamnar på rätt tjänst inom rätt företag.

Ta en titt på vilka tjänster som vi har lediga just nu, kanske hittar du något som intresserar just dig!