Våra rekryteringskonsulter arbetar inom olika kompetensområden för att ge dig som kund bättre kvalité på vårt arbete eftersom just din rekryteringskonsult kan just ditt område.

–        IT
–        Teknik
–        Finans, Ekonomi och Juridik
–        HR och kontor
–        Sjukvård
–        Försäljning och Marknadsföring
–        Bygg och Industri

IT
IT och telekombranschen förändras dagligen och det är av stor vikt att kunskaperna inom företagen uppdateras kontinuerligt. Kompetens är en färskvara inom IT oavsett tjänst. Vi har konsulter som är specialiserade med kompetenser inom hela IT-sektorn.

Teknik
Tekniken går fort framåt och det gäller att ha rätt kompetens och rätt erfarenheter inom företaget för att hänga med i utvecklingen. Sveakompetens kan tillhandahålla ingenjörer och annan teknisk personal som hade både specialistkunskap och anpassningsförmåga.

Finans, Ekonomi och Juridik
Sveakompetens har kvalificerade tjänster och specialister inom finans, ekonomi, bank och juridik. Om ni söker efter personal inom dessa segment så kan Sveakompetens tillhandahålla konsulter för olika nivåer såsom assistenter, chefer eller specialister.

HR och kontor
Behöver ni förstärkning till personalavdelningen? Eller har er administratör blivit sjukskriven? Vi erbjuder personal som passar ert behov vare sig det är en inköpare eller specialist.

Sjukvård
Vår kompetens inom sjukvården omfattar allt från undersköterskor till specialistläkare. Sveakompetens medarbetare förstår branschen och kan därför erbjuda den kvaliteten ni söker efter.

Försäljning och Marknadsföring
Efterfrågan av personal inom försäljning och marknadsföring ökar samtidigt så förändras marknader och kommunikationskanaler. I detta läge är det av stor vikt att dina medarbetare är uppdaterade och flexibla i sitt arbete. Vi rekryterar och bemannar dessa tjänster med kvalitativ personal.

Bygg och Industri
Genom åren har vi samlat på oss nyttig kunskap och erfarenhet inom bygg och industri. Hos oss kan du få hjälp med hela projekt, arbetsgrupper med även med individer. Vi hjälper er att bemanna alltifrån stora lager till att bemanna en maskinoperatör.