Active Future Investment AB startade sin verksamhet 2010 med visionen att vara Sveriges självklara val när ett företag är i behov av rekrytering eller bemanning. Vi kan erbjuda företag en helhetslösning då vi rekryterar och bemannar inom alla områden.

Sveakompetens är en personlig organisation som vill bidra till individens och företagens framgång och utveckling. Vi är en utomstående HR-partner med stark glöd och passion för det vi arbetar med. Sveakompetens tror på ett nära och personligt samarbete med både kund och kandidat för att hitta den bästa lösningen för båda parter. Vi brinner för att hitta talangfulla och drivna kandidater genom flexibla och anpassningsbara rekryteringsprocesser.

Våra värderingar genomsyrar hela organisationen och våra medarbetare är vår största tillgång för att säkerställa din framgång.

Kundfokus – Vi skapar mervärde åt både kunder och medarbetare genom att sätta individens utveckling och kundens behov i fokus. Medarbetarens entusiasm för sitt arbete tillsammans med ett innovativt tankesätt ger kunden bästa möjliga utfall av samarbetet med Sveakompetens.

Trygghet – Vi vill erbjuda våra kunder och kandidater tillförlit genom vår erfarenhet och kunskap inom branschen.  Ett förtroende är inte något som kommer automatiskt utan det är något man förtjänar. Våra kunder skall alltid känna trygghet och förtroende när de inleder ett samarbete med oss. Vår erfarenhet och expertis är viktiga parametrar för att kunden och kandidaten skall hitta rätt så samarbetet leder till lönsamhet för alla parter. Trygghet uppnås enligt oss genom att känna ansvar för varandra och de uppdrag och utmaningar vi ställs inför.

Flexibilitet – Vi skall alltid vara flexibla och se medarbetarens individ och kundens dynamik med öppna ögon. Förståelse och engagemang är nyckeln till långsiktiga relationer med kunder och medarbetare. Vi arbetar flexibelt och anpassar oss efter var kund och deras enskilda behov. Sveakompetens skall arbeta utefter kundens profil för att lyckas hitta den rätta för just dem. Vi vill förenkla processen både för den som söker arbete och för den organisation som söker efter nya medarbetare.

Välkommen  till ett samarbete utöver det vanliga!